Zimbabwe

In Zimbabwe is gebrek aan schoon water en elektriciteit. Vrouwen en kinderen moeten kilometers lopen om (schoon) water te krijgen en het elektriciteitsnet is afwezig of onbetrouwbaar. We helpen scholen, kindertehuizen en afgelegen dorpen bij het realiseren van schoon water en elektriciteit met behulp van zonne-energie.

Anbi

Mpilo Foundation is geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) bij de Belastingdienst. Deze status geeft onder voorwaarden een aantal belastingvoordelen bij donaties en giften. Voor meer informatie, zie www.belastingdienst.nl/anbi

Doneren

Stichting Mpilo Foundation kan alle bijdragen goed gebruiken. Via onderstaande knop kunt u lezen hoe u kunt helpen.

Albert Nijland, MD PhD, voorzitter
Jaco van den Hoek, MD, secretaris
Berto Broeksema, penningmeester

De vier criteria

Duurzame voorzieningen

We geven geen geld, maar we ondersteunen projecten met duurzame oplossingen voor water en elektriciteit, met behulp van zonne-energie.

Kleinschalige projecten

Eerst bezoeken we een project om behoefte en noodzaak vast te stellen. We kijken ook naar de transparantie en stabiliteit van de projectorganisatie.

Lokale betrokkenheid

We werken bij voorkeur met lokale leveranciers voor de voorzieningen. We bieden ook lokale begeleiding bij de implementatie.

Jaarlijkse bezoeken

We keren elk jaar terug naar onze projecten. We bespreken de voortgang samen met de organisatie. We blijven 3 tot 5 jaar betrokken.

Documenten

Documenten die betrekking hebben op Mpilo Foundation vindt u hier.

Documenten

Klik op de titel van het document op een pdf te openen.

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door
de Belastingdienst erkend als ANBI