partners

Deze organisaties ondersteunen Mpilo Foundation

De AFAS Foundation inspireert en doet. Het inspireert jou om beter te doen. Daar waar jij kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. Omdat het heel veel mensen helpt. Of juist omdat het heel veel mensen inspireert om te veranderen. Herken je dit? 

Samen met jou realiseren we dat wat grote gevolgen heeft voor de wereld om ons heen. Samen met Mpilo Foundation realiseren we basisvoorzieningen in Zimbabwe.

Miracle Water is een initiatief om regentonnen te verkopen in Nederland. Van elke verkochte regenton gaat een deel van de opbrengst naar Mpilo Foundation.

Ibbelkat is beeldmaker, vormgever en meedenker. Grafisch ontwerp, teksten, websites, drukwerk, filmpjes: Ibbelkat houdt zich bezig met allerlei (visuele) communicatie.

Mpilo Foundation hecht veel waarde aan de steun van Rodor Properties (Private) Limited. Rodor Properties (Private) Limited helpt het mogelijk te maken dat de projecten (tweemaal) jaarlijks worden bezocht en stelt haar kennis van en ervaring in de Zimbabwaanse situatie belangeloos ter beschikking.

Inspire Women Men and Children is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die armen en kwetsbaren in het Verenigd Koninkrijk en Zimbabwe ondersteunt. We bevorderen de gelijke rechten van vrouwen, mannen en kinderen, en ondersteunen hun volledige deelname aan de politieke, sociale en economische ontwikkeling van hun gemeenschappen. 

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Onze manier is uniek. Wij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen we met onze kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen we samen voor structurele verbetering.

Adviesgroep Medische & Vrije Beroepen adviseert en neemt alle werkzaamheden op het gebied van fiscale en financiële zaken graag uit handen.

Proactief, korte lijnen, een vast aanspreekpunt en persoonlijke benadering zijn waarden die wij hanteren. Wij assisteren u graag bij alle fiscale en financiële zaken waar u als vrije beroepsbeoefenaar mee te maken heeft.

Wij zetten ons ook belangeloos – vrijwillig en onbetaald – in voor de Stichting Mpilo Foundation om basisvoorzieningen te realiseren in Zimbabwe.

Zuva Rabuda is in 2009 opgericht met als doel het verlenen van hulp aan mensen in Zimbabwe. Wij hopen bij te dragen aan armoedebestrijding en aan het creëren van mogelijkheden voor een beter leven. Onze leidraad is dat wat we doen moet bijdragen aan de zelfredzaamheid van de bewoners door hen te helpen in hun eigen onderhoud te voorzien. Specifiek richten wij ons op watervoorziening.

Bij Laundry Total zijn ze dagelijks bezig met water en energie bij het inrichten van wasserijen in welke branche dan ook. Ze kijken altijd waar bespaard kan worden. Wat kan er hergebruikt worden? Kan bijvoorbeeld het water van de laatste spoeling hergebruikt worden? Als er niet (voldoende) elektriciteit is, hoe kunnen ze dan zorgen dat toch de wasmachines draaien?

Impazz Maintain is een landelijk opererend ingenieursbureau met het accent op midden, oost en noord Nederland.  Op de website kunt u meer lezen over de samenwerking met Mpilo Foundation

Stichting BAENT wil graag armoede bestrijden door de zelfredzaamheid en weerbaarheid van mensen blijvend en duurzaam te verbeteren. Dit proberen wij te stimuleren door middel van ondersteuning in kleine en slimme projecten.

Bureau Strak. Hét bureau voor digitale marketing. Echte digital natives. We ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. Dat is Bureau Strak.

Wasbeheer heeft complete selfservice wasserettes, gebouwd voor bewoners van appartementencomplexen. Wasbeheer ondersteunt Mpilo Foundation door bij elke wasbeurt in een wasserette een bedrag te doneren aan Mpilo Foundation.

Aanmelden nieuwsbrief

U bent nu aangemeld Er is helaas iets misgegaan

Recent nieuws

lopende projecten

Edit Template

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door de Belastingdienst erkend als ANBI

Edit Template