Mpilo Foundation wordt ondersteund door

Inspireert beter doen.
De AFAS Foundation inspireert en doet. Het inspireert jou om beter te doen. Daar waar jij kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. Omdat het heel veel mensen helpt. Of juist omdat het heel veel mensen inspireert om te veranderen. Herken je dit? Samen met jou realiseren we dat wat grote gevolgen heeft voor de wereld om ons heen.
Samen met Mpilo Foundation realiseren we water- en stroomvoorzieningen in Zimbabwe.
Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Onze manier is uniek. Wij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen we met onze kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen we samen voor structurele verbetering.
Miracle Water is een initiatief om regentonnen te verkopen in Nederland. Van elke verkochte regenton gaat een deel van de opbrengst naar Mpilo Foundation.
Een ondernemer die met zijn tijd meegaat, heeft behoefte aan een accountant die meer doet dan controleren en rapporteren. Aan een accountant met een intensieve persoonlijke benadering. Die helder is over tarieven en werkzaamheden. Die slagvaardig is, creatief en flexibel. een accountant, die een waardevolle bedrijfsadviseur is die de onderneming kent, knelpunten signaleert, mogelijkheden ziet en actie onderneemt wanneer dat nodig is. Anders gezegd: een ondernemer van vandaag heeft behoefte aan “Visie”.
Stichting BAENT wil graag armoede bestrijden door de zelfredzaamheid en weerbaarheid van mensen blijvend en duurzaam te verbeteren. Dit proberen wij te stimuleren door middel van ondersteuning in kleine en slimme projecten.
Zuva Rabuda is in 2009 opgericht met als doel het verlenen van hulp aan mensen in Zimbabwe. Wij hopen bij te dragen aan armoedebestrijding en aan het creëren van mogelijkheden voor een beter leven. Onze leidraad is dat wat we doen moet bijdragen aan de zelfredzaamheid van de bewoners door hen te helpen in hun eigen onderhoud te voorzien. Specifiek richten wij ons op watervoorziening.
Ibbelkat is beeldmaker, vormgever en meedenker. Grafisch ontwerp, teksten, websites, drukwerk, filmpjes: Ibbelkat houdt zich bezig met allerlei (visuele) communicatie.

Bureau Strak. Hét bureau voor digitale marketing. Echte digital natives. We ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. Dat is Bureau Strak.

Bureau Strak ondersteunt Mpilo Foundation in de online wereld, waardoor Mpilo Foundation beter zichtbaar is en haar doelstelling beter wordt herkend.

Mpilo Foundation hecht veel waarde aan de steun van Rodor Properties (Private) Limited. Rodor Properties (Private) Limited helpt het mogelijk te maken dat de projecten (tweemaal) jaarlijks worden bezocht en stelt haar kennis van en ervaring in de Zimbabwaanse situatie belangeloos ter beschikking.

Bij Laundry Total zijn ze dagelijks bezig met water en energie bij het inrichten van wasserijen in welke branche dan ook. Ze kijken altijd waar bespaard kan worden. Wat kan er hergebruikt worden? Kan bijvoorbeeld het water van de laatste spoeling hergebruikt worden? Als er niet (voldoende) elektriciteit is, hoe kunnen ze dan zorgen dat toch de wasmachines draaien?

Wasbeheer heeft complete selfservice Wasserettes. Dit zijn wasserettes met alles erop en eraan zodat de klanten snel en gemakkelijk de was kunnen doen. Deze wasserettes zijn gebouwd voor bewoners van appartementencomplexen. Wasbeheer ondersteunt Mpilo Foundation door bij elke wasbeurt in een wasserette een bedrag te doneren aan Mpilo Foundation. Dit bedrag wordt door Mpilo Foundation gebruikt om diverse projecten te ondersteunen. https://wasbeheer.nl/  
Inspire Women Men and Children is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling en een geregistreerde Trust dat de armen, behoeftigen en kwetsbaren in het Verenigd Koninkrijk en Zimbabwe helpt en ondersteunt. Zimbabwe We bevorderen de gelijke rechten van vrouwen, mannen en kinderen, en ondersteunen hun volledige deelname aan de politieke, sociale en economische ontwikkeling van hun (lokale) gemeenschappen. https://inspirewmc.org/  

Aanmelding nieuwsbrief

Recent nieuws

lopende projecten

Spoedreparatie Chikandakubi
Rehabilitatie follow-up (2)
Rehabilitatie in Umguza District
Rehabilitatie follow-up
Rehabilitatie van 14 waterputten

afgeronde projecten

Pilot: 6 waterputten
Project Handen Wassen
Licht en veiligheid voor Hotel Village
Elektriciteit voor Pelandaba Skills Centre
Pilot: zonne-installaties voor twee scholen

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door de Belastingdienst erkend als ANBI