Mpilo Foundation wordt ondersteund door

Een ondernemer die met zijn tijd meegaat, heeft behoefte aan een accountant die meer doet dan controleren en rapporteren. Aan een accountant met een intensieve persoonlijke benadering. Die helder is over tarieven en werkzaamheden. Die slagvaardig is, creatief en flexibel. een accountant, die een waardevolle bedrijfsadviseur is die de onderneming kent, knelpunten signaleert, mogelijkheden ziet en actie onderneemt wanneer dat nodig is. Anders gezegd: een ondernemer van vandaag heeft behoefte aan “Visie”.
Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Onze manier is uniek. Wij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen we met onze kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen we samen voor structurele verbetering.

Bij Laundry Expert zijn ze dagelijks bezig met water en energie bij het inrichten van wasserijen in welke branche dan ook. Ze kijken altijd waar bespaard kan worden. Wat kan er hergebruikt worden? Kan bijvoorbeeld het water van de laatste spoeling hergebruikt worden? Als er niet (voldoende) elektriciteit is, hoe kunnen ze dan zorgen dat toch de wasmachines draaien?

Inspire Women Men and Children is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling en een geregistreerde Trust dat de armen, behoeftigen en kwetsbaren in het Verenigd Koninkrijk en Zimbabwe helpt en ondersteunt. Zimbabwe We bevorderen de gelijke rechten van vrouwen, mannen en kinderen, en ondersteunen hun volledige deelname aan de politieke, sociale en economische ontwikkeling van hun (lokale) gemeenschappen. https://inspirewmc.org/  
Samen met Impazz Maintain steunt HDM Pipelines Mpilo Foundation HDM Pipelines B.V. is opgericht in 2011 met als doel het ondersteunen van leidingeigenaren en beheerders met asset management en integriteit vraagstukken. De specialisten van HDM Pipelines zijn experts in het vakgebied van buisleidingen en leveren efficiënte oplossingen en innovatieve diensten op basis van kennis en ervaring.
Ibbelkat is beeldmaker, vormgever en meedenker. Grafisch ontwerp, teksten, websites, drukwerk, filmpjes: Ibbelkat houdt zich bezig met allerlei (visuele) communicatie.

Bureau Strak. Hét bureau voor digitale marketing. Echte digital natives. We ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement. Dat is Bureau Strak.

Bureau Strak ondersteunt Mpilo Foundation in de online wereld, waardoor Mpilo Foundation beter zichtbaar is en haar doelstelling beter wordt herkend.

Wasbeheer heeft complete selfservice Wasserettes. Dit zijn wasserettes met alles erop en eraan zodat de klanten snel en gemakkelijk de was kunnen doen. Deze wasserettes zijn gebouwd voor bewoners van appartementencomplexen. Wasbeheer ondersteunt Mpilo Foundation door bij elke wasbeurt in een wasserette een bedrag te doneren aan Mpilo Foundation. Dit bedrag wordt door Mpilo Foundation gebruikt om diverse projecten te ondersteunen. https://www.laundryexpert.nl/over-ons/onze-partners/mpilo-foundation   https://wasbeheer.nl/  

Mpilo Foundation hecht veel waarde aan de steun van Rodor Properties (Private) Limited. Rodor Properties (Private) Limited helpt het mogelijk te maken dat de projecten (tweemaal) jaarlijks worden bezocht en stelt haar kennis van en ervaring in de Zimbabwaanse situatie belangeloos ter beschikking.

Aanmelding nieuwsbrief

Recent nieuws

lopende projecten

Project Handenwassen
Versnelde aanleg drie waterputten
Aanleg en reparatie waterputten in Hurungwe
Één kliniek, twee scholen en drie dorpen
Maraposa Village (cluster van 4)

afgeronde projecten

Kidzone Kleuterschool
Hotel Village
Sibangani Village

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door
de Belastingdienst erkend als ANBI