Mpilo Foundation bezoekt Lions Hardenberg

Op 10 mei 2022 was Mpilo Foundation te gast bij Lions Hardenberg, een serviceclub die graag iets wil doen voor de medemens. Met de opbrengst van ludieke acties ondersteunen zij belangeloos mensen en organisaties.

“Vanavond hadden wij Albert & Ellen Nijland op bezoek. Zij verzorgden een super interessante presentatie over de projecten van Mpilo, waterputten en zonne-energie (vooral voor scholen) in Zimbabwe. Er zaten interactieve gedeeltes in met mooie bewustwordende quizvragen. Als Lions Hardenberg hebben we een donatie van €1000,- gedaan. Mooie gedachte dat we een mens in Zimbabwe voor €10 in water kunnen voorzien. We zijn er van overtuigd dat dit bedrag heel goed besteed gaat worden. Chapeau voor deze foundation en de mensen die zich hier voor inzetten.”

Mpilo Foundation is Lions Hardenberg dankbaar voor hun bijdrage, die voor 100 mensen toegang tot schoon drinkwater betekent. Een verslag van de precieze besteding van het bedrag volgt. Het oorspronkelijke bericht staat op de facebookpagina van Lions Hardenberg.

Aanmelden nieuwsbrief

U bent nu aangemeld Er is helaas iets misgegaan

lopende projecten

Edit Template

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door de Belastingdienst erkend als ANBI

Edit Template