Emballage actie bij supermarkten in hardenberg

De inzamelactie van statiegeldbonnen voor Mpilo Foundation heeft gelopen bij de Albert Heijn aan het Van Wevelinckhovenplein in Hardenberg en ook bij de Plus Supermarkt en De Spar. Het langst heeft de actie gelopen bij de Albert Heijn supermarkt, zowel in de maand augustus 2023 als in de maand december 2023.

De organisator van deze emballage-actie is mevr. Mini Prins. Zij is vrijwilligster op vele fronten en draagt Mpilo Foundation een warm hart toe.

In januari 2024 kon mevr. Marieke de Boer (Albert Heijn) het geld overhandigen aan Albert & Ellen Nijland (van Mpilo Foundation), in aanwezigheid van mevr. Mini Prins.

Het totale bedrag van de statiegeldbonnenactie bedraagt
€ 652,80.

De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van solar kits.

Voor afgelegen dorpen in Zimbabwe is verlichting van groot belang. Vaak wordt kerosine als brandstof voor lampen gebruikt, maar dit is duur en onveilig. Een grote uitkomst voor veel gezinnen is een solar kit: een pakket met een zonnepaneel, een accu, verlichting en overige benodigdheden. Een kit biedt dorpelingen de mogelijkheid mobieltjes op te laden en om ’s avonds het dorp te verlichten. Dit houdt wilde dieren op afstand, zodat ze niet langer een bedreiging vormen.

Een kit kost €100,-. Helpt u mee licht en veiligheid te brengen in Zimbabwe? Doneren kan uiteraard ook direct via de doneerpagina.

Aanmelden nieuwsbrief

U bent nu aangemeld Er is helaas iets misgegaan

lopende projecten

Edit Template

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door de Belastingdienst erkend als ANBI

Edit Template