Kidzone Kleuterschool

Voor een kleuterschool in Banket is een waterput en wateropslag nodig
aantal belanghebbenden: 50
Locatie: Banket, Zimbabwe

Kidzone Kleuterschool

De drijvende kracht achter de ECD Kidzone is mw. Maria Whitaker – van der Heiden. ECD (Early Childhood Development) betekent ontwikkeling van jonge kinderen. ECD-A zijn de 4-jarigen. ECD-B zijn de 5-jarigen.

Maria schrijft over ECD Kidzone:

“We hebben 37 kinderen in de leeftijdsgroep 4-5 die ECD-A doen en 37 kinderen in de leeftijdscategorie 5-6 jaar die ECD-B doen. In de klasse 1 klasse hebben we 13 kinderen. Kinderen in het begin van hun kindertijd leren voornamelijk door te spelen. Onze kinderen genieten van muziek en het geeft hen veel vreugde. Alles wat ze leren, we zetten het om in muziek en zo onthouden ze het gemakkelijk. We leren ze over kinderrechten, moraal, liefde en familie, nationale evenementen, HIV en AIDS (Todii is een lied van Oliver Mutukudzi) en verschillende thema’s die in de syllabus te vinden zijn.”

Maria heeft plannen om een ​​basisschool te bouwen. Ze is erin geslaagd het land ervoor te kopen. Een goede watervoorziening is vereist voor de basisschool. Een waterput met een (solar) pomp en voldoende wateropslag.

Stichting Mpilo heeft aangeboden om fondsen te werven voor de (Solar) Pump op de lagere school.

Aanmelden nieuwsbrief

U bent nu aangemeld Er is helaas iets misgegaan

Recent nieuws

lopende projecten

Edit Template

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation wordt door de Belastingdienst erkend als ANBI

Edit Template