Waterput doneren

Verander levens in Zimbabwe

Waarom een waterput doneren?

Het doneren van een waterput biedt directe en langdurige voordelen aan gemeenschappen in nood. Met een waterput donatie aan Mpilo Foundation kunt u bijdragen aan het verstrekken van schoon drinkwater, wat een cruciale levensbehoefte is. Door een waterput te doneren, helpt u levens te redden en de levenskwaliteit van mensen in Afrika (Zimbabwe) te verbeteren.

Waterput doneren afrika

Wat doet Mpilo Foundation

Mpilo Foundation is toegewijd aan het verbeteren van de levensomstandigheden in Zimbabwe, een land dat zwaar getroffen is door armoede en schaarste aan schoon water. We realiseren duurzame waterprojecten die gemeenschappen voorzien van betrouwbare waterbronnen. Een donatie voor een waterput in Afrika via Mpilo Foundation betekent dat uw bijdrage een blijvende impact zal hebben.

 

 

 

 

De kosten van een waterput doneren

De kosten van een waterput doneren variëren afhankelijk van de specifieke locatie en de benodigde infrastructuur. Bij Mpilo Foundation kunt u bijdragen aan verschillende aspecten van het project:

  • Water Survey (€300): Voorbereidende onderzoeken om de beste locatie voor een waterput te bepalen.
  • Rehabilitatie van Waterputten (€2.000): Herstellen van bestaande, niet-functionerende waterputten.
  • Installatie van een Pomp (€3.500): Complete installatie van een duurzame pomp.
  • Volledige Waterput (€8.000): Een volledig nieuwe waterput, inclusief alle stappen van survey tot installatie.

Waterput doneren op naam

Het is mogelijk om een waterput te doneren op naam. Dit is een prachtige manier om de herinnering aan een dierbare te eren of een blijvend erfgoed achter te laten. Mpilo Foundation zorgt ervoor dat de naam wordt gegraveerd op een plaquette bij de waterput, zodat de gemeenschap weet wie hun weldoener is.

De kosten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en locatie. Een volledige waterput kost €8.000, maar u kunt ook kiezen voor een deelbijdrage aan bijvoorbeeld de water survey of pompinstallatie.

Ja, u kunt een waterput op naam doneren. Dit biedt een mooie manier om iemand te eren of te herdenken.

Het proces van onderzoek tot installatie kan enkele maanden duren, afhankelijk van de locatie en de beschikbaarheid van materialen en arbeidskrachten.

Mpilo Foundation garandeert volledige transparantie en rapporteert gedetailleerd over de voortgang van elk project. U ontvangt updates en kunt de impact van uw donatie volgen.

Mpilo Foundation heeft jarenlange ervaring en een diepgaande betrokkenheid bij de gemeenschappen in Zimbabwe. Uw donatie maakt een directe en duurzame impact mogelijk.

de vier criteria voor duurzaamheid

Asset 1

Kleinschalige projecten

Wij bezoeken altijd eerst een project om ter plekke de waarde en noodzaak in te schatten. Daarbij kijken we ook naar de transparantie en stabiliteit van de organisatie ter plaatse.

Asset 2

duurzame voorzieningen

Wij geven geen geld, maar steunen projecten met voorzieningen voor water en zonne-energie. Daarbij gaan we altijd voor een duurzame oplossing.

Asset 3

lokale betrokkenheid

Bij voorkeur werken we samen met lokale leveranciers voor de voorzieningen. Ook zorgen we voor lokale begeleiding bij de uitvoering.

Asset 4

jaarlijkse bezoeken

Ieder jaar keren we terug naar onze projecten. Samen met de lokale organisatie bespreken we de voortgang. Zo blijven we gemiddeld 3 tot 5 jaar betrokken bij een project.

Edit Template

info@mpilofoundation.com
+31 6 5464 5855

IBAN NL98 RABO 0331 8112 35
Stichting Mpilo Foundation

KvK: 72254750
RSIN: 859048330

Mpilo Foundation is recognized by the tax authorities as a Public Benefit Organization (ANBI).

Edit Template